Gaur egun, gero eta ohikoagoa dugu elikadura burujabetza kontzeptuari buruz entzutea edo irakurtzea. Gehienetan, jasangarritasun eta justizia kontzeptuei lotua baina osasunarekin zein beste kontzeptu batzuekin lotu liteke, baita zientziarekin ere. Aurtengo lehengo zinema-foroan ikusiko dugun dokumental laburrean, zeinarekin hazien munduan murgiltzen hasiko garen, hazien zaintzaren atzean dauden jakintza eta metodologi batzuk ikusiko ditugu.
Ondoren, esperientzien elkartrukea etorriko da Rosina Enzunza eta Piter Natarenen eskutik. Harekin batera, elikadura burujabetzaren oinarrian aurkitzen ditugun haziei buruz ikasiko dugu. Zure lekua gordetzeko eta saioari buruzko jarraibideak jasotzeko, bilbo@euskadi.isf.es helbidera idatzi.
Izenburua: Zinema-Foro eta Esperientzien Trukea: haziak, elikadura burujabetzaren sustraia.
Hizlariak: Rosina Enzunza (Euskal Herria) & Piter Nataren (El Salvador)
Data: otsailaren 10a, osteguna
Ordua: 18:00-19:15
online: Jitsi plataforma bitartez
Hizkuntza: Gaztelania